Invajo meddelar förändring i ledningsgruppen
Categories:

Invajo Technologies AB (publ) meddelar idag att Emil Rising lämnar ledningsgruppen och sin anställning på Invajo

Emil Rising, CTO på Invajo lämnar Ledningsgruppen och sin anställning på Invajo. Emil Rising avslutar sin anställning den 30 november 2021 och kommer fortsatt arbeta för bolaget under sin uppsägningstid.

“Utifrån bolagets inriktning att basera sina kunderbjudanden framöver på den nyare tekniken från förvärven känns det naturligt för mig att ta nästa steg. Jag känner att jag lämnar bolaget i trygga händer och med en stabil teknisk organisation och produkt som bådar gott för framtiden.” säger Emil Rising

“Vi tackar för Emils många år och stora engagemang på Invajo och önskar honom lycka till framöver” säger Love Carlsson

Invajo kommer inte påbörja någon ersättningsrekrytering för Emil, utan kommer initialt att omorganisera teknikavdelningen med de resurser som idag finns inom koncernen.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Love Carlsson, CEO, Invajo Technologies AB
E-post: love.carlsson@invajo.com
Telefon: +46 70 981 03 15

Om Invajo

Invajo erbjuder unika tjänster för effektiv och smidig digital hantering av bokningar, inbjudningar och events. Vi hanterar hela flödet åt våra kunder och detta oavsett om det gäller ett digitalt eller fysiskt arrangemang. Våra tjänster används av alltifrån stora internationella företag till enskilda individer och vi finns tillgängliga globalt.

För mer information, se Invajos hemsida www.invajo.com

Bolagets Certified Adviser är Eminova Fondkomission AB | 08-684 211 00 | info@eminova.se

Entrepreneur, potential partner, talent or investor?