Lyckade konferenser med Nobelpristagare på AppInConfs plattform
Categories:

Föregående vecka genomfördes ytterligare två konferenser i AppInConfs digitala plattform, IRSAE 2021 samt Nordic Physics Days 2021, båda i samarbete med Akademikonferens. Båda konferenserna genomfördes digitalt med keynotes, workshops och breakouts med upp till sex parallella sessioner. Dessutom användes AppInConfs unika och uppskattade vetenskapliga system för hantering av abstrakts och posters.

 Carla Puglia, Professor vid institutionen för fysik och astronomi vid Uppsala universitet och ansvarig för Nordic Physics Days: 

  • Detta är en viktig konferens för alla oss inblandade med flera tunga talare där jag då specifikt tänker på våra två nobelpristagare. Så självklart fanns det en viss oro och nervositet för hur det skulle bli när vi nu behövde genomföra konferensen helt digitalt. Så här i efterhand kan vi dock konstatera att den oron var helt obefogad då hela genomförandet i AppInConfs plattform kändes hur trygg som helst och jag ser fram emot att göra om det snart igen. 

Love Carlsson, tf VD på Invajo: 

  • Vi har nu på kort tid genomfört flera vetenskapliga konferenser i vår digitala plattform som egentligen skulle genomförts live.  I samtliga fall har vi visat att vår plattform inte bara klarar av den här typen av komplexa konferenser utan även överträffar kundernas högt ställda krav och förväntningar.     

Andreas Andersson, Head of Sales på AppInConf: 

  • Vi går nu in i en intensiv period där vi inom loppet av ett par veckor kommer att genomföra fyra stora konferenser i plattformen och då känns det skönt att veta att plattformen fungerar precis som den ska.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Love Carlsson, tf CEO, Invajo Technologies AB
E-post: love.carlsson@invajo.com
Telefon: +46 70 98 10 315

Om Invajo
Invajo erbjuder unika tjänster för effektiv och smidig digital hantering av bokningar, inbjudningar
och events. Vi hanterar hela flödet åt våra kunder och detta oavsett om det gäller ett digitalt eller
fysiskt arrangemang. Våra tjänster används av alltifrån stora internationella företag till enskilda
individer och vi finns tillgängliga globalt.

För mer information, se Invajos hemsida www.invajo.com

Bolagets Certified Adviser är Eminova Fondkomission AB | 08-684 211 00 | info@eminova.se

Entrepreneur, potential partner, talent or investor?