EPTI har godkänts för handel på Börse Frankfurts Open Market
Kategorien:

EPTI AB (publ) har erhållit godkännande för upptagande till handel av bolagets aktier på Frankfurt Open Market (Freiverkehr). Första dagen för handel är den 3 februari 2022. Aktien handlas under kortnamnet EPTI AB med ISIN nummer SE0013774668.

Listningen innebär att EPTIs aktie från och med idag finns tillgänglig för handel inom DACH-regionen via lokala banker och mäklare. Det är den tyska banken mwb fairtrade Wertpapierhandelsbank AG som på eget initiativ tagit upp EPTI till handel på marknadsplatsen.

“EPTI har idag verksamhet på sju Europeiska marknader och ett tydligt fokus på att bli Europas ledande venture builder. Genom noteringen på Open Market i Frankfurt tillgängliggör vi för ett ännu bredare investerarkollektiv att investera i EPTI och därmed några av marknadens mest lovande start- och scale up-bolag”, säger Arli Mujkic, vd, EPTI

Open market är inte en organiserad marknad enligt den tyska lagen om värdepappershandel (WpHG). För en emittent är kraven på godkännande för handel mindre omfattande än för det reglerade marknadssegmentet inom EU. Dessutom omfattas bolaget inte av några löpande skyldigheter.

Information om EPTI
EPTI investerar kapital och operativt stöd till bolag, entreprenörer och grundare för att bygga marknadsledande innovativa företag under devisen „We Empower Innovation“. Som en venture builder sker detta genom att man tillför erfarenhet från andra grundare, kapital, resurser, processer, toppmodern teknik samt kommersiell exekvering och marknadsföring. EPTI startar även bolag och joint ventures med drivna medgrundare och bolag. Bolagen i EPTIs portfölj finns inom segmenten Gaming, Fintech, Marketplace, SaaS samt Services. Sedan starten 2017 har en portfölj på fler än 25 bolag byggts upp varav de majoritetsägda bolagen omfattar sammanlagt cirka 200 medarbetare i sju länder runt om i Europa. EPTI är mer än ett investmentbolag, det är delvis ett investmentbolag och delvis ett servicebolag. En venture builder för grundare, av grundare.

För mer information, se EPTIs hemsida www.epti.com

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Adam Bäckström, CFO, EPTI AB
E-post: [email protected]
Telefon: +46 73 026 68 26

Pontus Dyrefors, IR- och kommunikationsansvarig
E-mail: [email protected]
Telefon: +46 73 366 52 91

Bolagets Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB | 08-684 211 00 | [email protected]

Unternehmer, potenzieller Partner, Talent oder Investor?